VERZENDKOSTEN & LEVERTIJDEN

 
 

Porto/Verzendkosten Nederland

Envelopzendingen - €2,95

Voor meer dan 4500 artikelen uit onze webshop geldt een tarief van €2,95 order- en verzendkosten. Deze lagere portokosten worden automatische berekend als je een bestelling plaatst en worden zichtbaar zodra je je adresgegevens hebt ingevuld in de checkout. Artikelen die voor lagere portokosten in aanmerking komen zijn o.a. sets snaren, plectra, etc. 

Envelopzendingen XL - €3,95

Voor een deel van de artikelen uit ons assortiment die in aanmerking komen voor envelop zending geldt, i.v.m. het hogere gewicht, een aangepast verzend/orderkosten bedrag van € 3,95.

Deze envelopzending wordt met Track&Trace naar je verzonden.

Pakketzending - €7,50

Artikelen die niet door de brievenbus passen worden voor ons via UPS of postNL als pakket verzonden.

UPS levert het pakket op het gewenste adres af. Mocht je niet aanwezig zijn dan laat de UPS bezorger een melding bij je achter waarbij je kunt kiezen uit twee opties:

1. Je kunt het pakket op een zelf gekozen tijdstip afhalen bij een UPS Access Point
2. je kunt telefonisch contact opnemen en vragen om het pakket nogmaals bij u te laten afleveren. (Het telefoonnummer daarvoor staat vermeldt op het document dat de bezorger bij de eerste bezorging bij je achter laat)

De zending is ook te allen tijde te volgen door in te loggen in je account en de T&T link aan te klikken.

Gratis verzending vanaf €60,-

Is het orderbedrag hoger dan €60,- dan wordt de bestelling, binnen Nederland, gratis verzonden.


Porto/Verzendkosten Buitenland

Standaard Envelopzendingen - €3,95

Envelopzendingen XL - €4,95

Pakketzending - €8,95

Geen minimaal goederenbedrag

Snarenshop hanteert geen minimaal orderbedrag. Je kunt bij ons gewoon 1 losse plectrum bestellen. 

Levering briefpostzendingen

Bestellingen, geschikt voor briefpost verzending, die uit voorraad geleverd kunnen worden dezelfde dag verzonden (indien voor 16:00u besteld)! Dit geldt voor bestellingen geplaatst op maandag t/m vrijdag. Gemiddeld vragen envelopzendingen 1 tot 2 dagen. 

Bestellingen geplaatst op zaterdag en zondag zullen aansluitend op maandag verzonden worden.

Let wel: PostNL levert geen envelopzendingen op maandag. Een bestelling op vrijdag geplaatst zal dus op zijn vroegst pas op dinsdag worden afgeleverd. Houd er rekening mee dat door de drukte bij PostNL een envelopzending in sommige gevallen wel 3 tot 4 dagen kan vragen. Dit geldt ook voor zendingen naar Belgie.

Levering pakketzendingen

Pakketzendingen worden door UPS in de meeste gevallen de volgende werkdag afgeleverd. Op zaterdag en zondag worden geen pakketten geleverd.