WAT ZIJN DE ARM SLEEVES?
Deze armsleeves (armkussens ) zijn de ideale oplossing voor het probleem van de gitaarrand. De sleeves van het merk Luva Matepis hebben een interne spalk drukverdeler. Het binnenstuk dat een drukverdeler wordt genoemd, is het essentiële onderdeel.

De drukverdeler elimineert de lokale druk van de gitaarrand tegen de onderarm en verdeelt de druk over bijna het gehele binnenoppervlak van de onderarm. We hebben twee varianten, de Luva Soft en Luva Hard. De Luva Soft maakt gebruik van een rubberen laag die een zachte verdeling van de armdruk tegen de gitaarrand mogelijk maakt. In dit geval wordt de lokale druk niet volledig geëlimineerd, maar verzacht.

Voor de gitaristen, die veel armdruk hebben tegen de gitaarrand, is het raadzaam om de Luva Hard te verkiezen. De Luva Hard is voorzien (in plaats van een rubberen laag) met een interne harde drukverdeler. De harde drukverdeler elimineert lokale druk van de gitaarrand tegen de onderarm, die de druk verdeelt over bijna het gehele binnenoppervlak van de onderarm. We hebben ook Armsleeves van het merk Oasis.

De Gitaarwinkel is vanaf nu onderdeel van Snarenshop.nl. Klik op onderstaande knop om het hele assortiment te bekijken.

 

Geen producten gevonden voor deze selectie.