Ophangsysteem Muurbeugel voor Akoestische en Klassieke gitaar | Boston FC-560-A

Waardering:
0%
SKU
BOSTON-FC-560-A

De Boston FC-560-A is een zeer geschikte muurbeugel om je akoestische gitaar of klassieke gitaar horizontaal op te hangen. Geschikt voor diverse soorten akoetische gitaren, waarbij de vorm en het formaat niet veel uitmaken. Niet elke gitaar is geschikt om aan zijn headstock op te hangen, of misschien wil je wat anders met je interieur en vind je het leuk als je gitaar wat 'speelser' de ruimte versiert. Dan is dit de ideale oplossing!

Voor meer informatie, zie pagina onderin.

Op voorraad
Speciale prijs € 15,95 Normale prijs € 24,95

De Boston FC-560-A is een zeer geschikte muurbeugel om je akoestische gitaar of klassieke gitaar horizontaal op te hangen. Geschikt voor diverse soorten akoetische gitaren, waarbij de vorm en het formaat niet veel uitmaken.

Niet elke gitaar is geschikt om aan zijn headstock op te hangen. Of misschien wil je wat anders met je interieur en vind je het leuk als je gitaar wat 'speelser' de ruimte versiert. Dan is dit de ideale oplossing! Deze ondersteunt zowel hals als body, waardoor je het hele instrument vrij kunt positioneren aan de muur. Deze beugelset doet met name goede zaken als je je gitaar niet in de hoogte kwijt kunt, of als je gitaar een wat afwijkende headstock en/of bodyvorm hebt, waardoor een normale beugel minder praktisch is. Monteren aan je muur doe je met gemak. Uiteraard hebben we 't dan wel over stevige muren, dus niet van gipsplaat, maar bij voorkeur van steen.

Het merk Boston Musical Products staat bekend om zijn grote assortiment gitaaronderdelen voor zowel de elektrische als akoestische gitaar, ukelele en de basgitaar. Met meer dan 3000 ‘guitar parts’ is Boston zeer geschikt om je snaarinstrument te repareren of te upgraden.

Product Specificaties
- Gitaarstandaard
- Merk: Boston
- Voor Akoestische gitaren
- Metaal
- Zwart
- Geschikt voor alle standaard lakken
- Niet geschikt voor kwetsbare gepolitoerde Shellack / nitro-celluloselakken
- Ondersteunt body en hals van de gitaar