Graphtech PP-1000 Presentation Brugpinnen - set of 6 White with 4mm Paua Shell Inlay (Presentation Style 4.93 diameter)

Waardering:
0%
SKU
PP-1000-GRAPHTECH

De Graphtech PP-1000 is een witte set Presentation Style brugpinnen met Paua Shell inleg voor de akoestische westerngitaar met een diameter van 4.93 mm onder de kraag. Gemaakt van TUSQ materiaal met de Mother Of Pearl inlay. Dit is de perfecte upgrade van je huidige Presentation brugpinnen (brugpennen). De brugpin is een essentieel onderdeel van je gitaar en voor een deel verantwoordelijk voor de toon van je snaar. Deze brugpinnen zullen de harmonischen en toon van je gitaar enorm verbeteren!

Voor meer informatie, zie pagina onderin.

Op voorraad
€ 24,90

De Graphtech PP-1000 is een witte set Presentation Style brugpinnen met Paua Shell inleg voor de akoestische westerngitaar met een diameter van 4.93 mm onder de kraag. Gemaakt van TUSQ materiaal met de Mother Of Pearl inlay. Dit is de perfecte upgrade van je huidige Presentation brugpinnen (brugpennen). De brugpin is een essentieel onderdeel van je gitaar en voor een deel verantwoordelijk voor de toon van je snaar. Deze brugpinnen zullen de harmonischen en toon van je gitaar enorm verbeteren! 

Tusq materiaal
Het is gemaakt van TUSQ materiaal dat zorgt voor een rijke en kristalheldere toon, top kwaliteit om je gitaar perfect te laten klinken. zorgt voor een rijke toon. 

Klankverbetering
TUSQ brugpinnen worden met grote precisie gemaakt onder hoge druk en hitte om direct de maximale vibratie voor het bovenblad van je gitaar te leveren. Ze zijn zeer consistent in klank en bieden het rijke klankkarakter van been en ivoor. Benen en ivoor brugpennen hebben één groot probleem, ze zijn gemaakt van organisch materiaal en kunnen daardoor zachte 'dode plekken' hebben door hun natuurlijke samenstelling. TUSQ levert de zelfde klank karateristieke eigenschappen maar zonder de nadelen van organisch materiaal.

Dit is een perfecte optie om de pinnen in uw akoestische gitaar te upgraden en de harmonischen en toon van uw instrument aanzienlijk te verbeteren. TUSQ levert een rijke toon, kristalheldere belachtige high-end met grote open dieptepunten en een significante toename van harmonische inhoud en harmonische sustain. Meer harmonischen betekent meer rijkdom en karakter in je toon. Het is het verschil tussen een koor van vier stukken en een koor van twaalf stukken telkens wanneer je een noot speelt. Diameter van de pin direct onder de kraag - 4.93 mm.

Specificaties
- Merk: Graphtech
- Model: Presentation Style 
- Materiaal: Tusq
- Model: PP-1000
- Origineel vervangingsonderdeel
- 6 brugpinnen
- Wit met Paua Shell ileg
- Schacht diameter (bovenaan onder de kop) : 4.93mm
- Model: Model geschikt voor akoestische gitaren met Presentation style brugpinnen
- Geschikt voor Martin, Guild, Fender, L'Arrivée, Taylor, Gibson, Tacome, Ovation, Breedlove, Rainsong, Carvin, Takamine en vele anderen.